Magamról, aki ezt az oldalt létrehoztam

 

Lupán Ágnes vagyok. A Budapesti Osztrák Gimnázium és az ELTE angol nyelvtanári szakának elvégzése után sokfelé sodort az élet, dolgoztam több helyen, de a nyelvek szeretete végig elkísért.

Szerettem tanulni, később tanítani a nyelveket. Tanultam és tanítottam iskolai keretek között, nyelvtanfolyamon, magántanárnál vagy magántanárként, magyar és autentikus környezetben is. 

Jelenleg Németországban, Ludwigshafenben élek családommal, ezért manapság az online nyelvtanítással szélesedett a paletta. Tanítványaim a világ különböző részein élnek.

Magam is bejártam a nyelvtanulás rögös útját, saját bőrömön tapasztaltam, mik jelenthetnek nehézséget, mik azok a módszerek, amelyek segítenek bennünket, valamint napról napra figyelemmel kísérem, a gyerekeim hogyan sajátítanak el egy idegen nyelvet, mely folyamatból szintén sokszor merítek ötleteket. 

Az angol és a német nyelv mellett  tartok magyar órákat is külföldiek részére, illetve a tanulás élményével sem hagytam fel, manapság franciául tanulok lelkesen.

Amikor nem tanulok vagy nem tanítok, szeretek olvasni, szép, új városokat felfedezni, kirándulni, biciklizni vagy csak egyszerűen azon törni a fejem, milyen módszerekkel lehetne még a nyelvtanítást gazdagítani. Legújabb terveim között éppen ilyen kiegészítő anyagok elkészítése szerepel.

ITT találkozhatsz még velem!

 

 
 
! ÚJDONSÁG !
 
Elindult a 

 

 met Online!

Rendszeresen postafiókba érkező leckék, sok-sok gyakorlat! Mindezt kényelmesen bárhonnan, bármikor, online és
 I N G Y E N E S E N!
 
Bővebben: Német Online

CSATLAKOZZ MOST! 

 

Az oldal története

Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy újszerű tanítási módszeremet ezáltal népszerűsítsem, illetve leendő és meglévő tanítványaimat időről-időre érdekességekkel, tesztekkel gyakorlásra, ismereteik bővítésére bírjam.