Referenciák - nem rokonoktól :-)

 
"Csak ajánlani tudom.  Nézzétek meg, próbáljátok ki, hogyan tanít. . Nekem nagyon bejött. Teljesen nulláról, egy év alatt, nem full intenzíven, már beszélek és kicsit értek is németül." (F. Enikő)

 

"Kedves Ági,

Andris is, mi is megkedveltünk, örülök, hogy téged sikerült megtalálni az interneten. Remélem, még találkozunk,

sok puszit küldünk,

Andris, Anna, Péter, Orsi"

 

"Sok tanárnál megfordultam, mire végre rátaláltam a tökéletes tanárra, Ágira. :) Tiszta szívből tudom ajánlani bárkinek. Felkészült és nagyon elkötelezett. Hihetetlen módon tud inspirálni. Nagyon jó hangulatúak és változatosak az órák, változatos és nagyon jópofa, hatásos feladatokkal. Sokszor úgy elrepül az óra, hogy észre sem veszem. Nagyon köszönöm! :)"  (D. Erika)

 

"Nem adod fel! :) A lehetetlenből is próbálsz valamit kihámozni, mozgatni, és az embert inspirálni! Fontos kulcs van a kezedben; mégpedig a MEGOLDÁS! Velem is ezt tetted minden órán, türelmesen, újabb és újabb nekifutással csalogattad elő a tanultakat! Köszönöm!" (H. Andi)

 
 

"Nagyon köszönöm, hogy a néha száraz nyelvtant és a fárasztóbb napokon nehezebben fogó agyamat jó humoroddal változatossá és jó hangulatúvá varázsoltad a nyelvi órákon." (K. Anita)

 

"Az angol tanulást általános iskolás koromban kezdtem, gimiben folytattam és fősuli után a te kezed alatt sikerült eljutnom egy olyan szintre, amikor már volt értelme megjelenni egy nyelvvizsgán. Tíz év helyett elég lett volna kettő. Nem tudom pontosan hányféle vizsgatípus létezik, de az én tudásomnak megfelelőt is találtunk. Azóta is használom ezt a tudást. Én meg merek szólalni külföldön is és nem ijedek meg itthon sem, ha megszólítanak." (K. Attila)

 

"Kedves Ági!
Nagyon sokat tanultunk Tőled angolból, nagyon jó hangulatú órákat tartottál. Nagyon megbízható voltál, mindig alaposan és következetesen haladtunk Veled, ugyanakkor sokszínűek és humorosak is voltak az óráid. Nagyon jó szívvel emlékezem erre az időszakra, és még mindig abból élek, amit tőled tanultam. Szerencsésnek tartom, aki tőled tanulhat nyelvet, bátran ajánlom mindenkinek, hogy Veled vágjon bele a nyelvtanulásba.
Nagyon sok szeretettel: Kissné Ildi"

 

"You were a good colleague of mine who became my teacher, later a friend. You were flexible with time schedule, you always gave me lots of homework and we always repeated the materials of the lessons, e.g. the vocabulary of the lessons in other situations. I found it both very useful and enjoyable."  (Gy. Zsuzsi)

 

 

Azért kerestem fel Ágit, mert már egy éve Németországban laktam és úgy éreztem, hogy a heti egy németóra anyanyelvi tanárral nem segít nekem a boldogulásban. Sokat segített, hogy magyarul elmagyarázott mindent és a kérdéseimre világos, érthető válaszokat kaptam. Azt gondoltam először, hogy a skype-os óra nem lesz olyan hatékony, de még szószedetet is kaptam az óra végére. Ági minden új szót leírt, amikor pedig már jobban tudtam beszélni, akkor a hibákat, pontatlanságokat megkaptam mégegyszer leírva is. Nem vagyok nagyon szorgalmas tanuló, magamtól alig ültem le szavakat, kifejezéseket tanulni. Az órákra készülve és az órákon tanultam nagyon sokat. Szerintem a jó nyelvtanár humoros, Ágival is sokat nevettünk, jó hangulatúak voltak az órák. A legjobban én akkor szórakoztam, amikor megkérdezte: Ez ugye megvan, ezt tudod? Hát, persze, már elmagyarázta párszor, nem mondhattam, hogy nem tudom. Így aztán igyekeztem azokat a dolgokat meg is tanulni. Köszönöm mégegyszer a segítséget és örülök, hogy megismerhettelek! B.Edina

 

"Szeretnék tenni az oldalra egy bejegyzést. Mivel minden nap itt vagyok és csinálom a feladatokat, amit Ági feltesz, én feltettem Áginak egy kérdést. Van-e olyan valaki, aki tud nekem segíteni online/skype/ a tanulásban. A válasz igen. Ekkor találkoztam Kornival, aki a mai napig segít nekem. Hozzateszem, Korni sokkal többet ér, mint egy nyelvtanár. Mi nem beszélünk magyarul az órákon, csak németül. Az igazság az, hogy ezt szavakkal nem lehet kifejezni, ott kell lenni vele személyesen. Én csalódtam magamban, mert soha nem gondoltam volna, hogy valaki ennyit ki tud hozni belölem. Korni kihozta mindazt, ami csak remény volt. Igazából mindenkinek tiszta szívbol csak ajánlani tudom. Az eredményt Korninak köszönhetem. A mai napig tanulok vele és boldogan megyek az órákra. Korni igazából tiszta szívvel és lélekkel tanítja a német nyelvet." (K. Zsuzsa)

 

Változatlanul nagyon szeretek Kornival tanulni, a nap fénypontja a németóra, minig nagyon várom. Nagyon tetszik a tanulás, nagyon élvezem, és végre kijavít valaki !!

És szeretem a Facebookos feladatokat is. Szép estét, szia, M. Zsuzsa

 

 
 
! ÚJDONSÁG !
 
Elindult a 

 

 met Online!

Rendszeresen postafiókba érkező leckék, sok-sok gyakorlat! Mindezt kényelmesen bárhonnan, bármikor, online és
 I N G Y E N E S E N!
 
Bővebben: Német Online

CSATLAKOZZ MOST!