Elhavazódva

2015.01.30 10:34

Te az országnak mely részén élsz? Magyarországon élsz? Ma reggel az ágyból kikelve amikor kinéztél az ablakon, a szemed havas tájat pillantott meg, vagy csak a mostanában oly szokásos szürke téli látvány fogadott?

Mi történik akkor, ha pont olyan helyen vagy, ahol a narancssárga jelzése a meteorológiának elér?

Ha megoldható, dőlj hátra kényelmesen és bosszankodás helyett, éld meg pozitívumként a kialakult helyzetet! Fogd a kedvenc bögrédet, ülj be a legkényelmesebb karosszékedbe és kapd magad elé aktuális olvasmányodat. Angolul vagy németül!

Nekem a legkedvesebb időtöltéseim egyike egy könyvvel együtt elbújni a világ elől és elmerülni benne. Sajnos nem sokszor adatik ez meg nekem. Te hogy vagy vele?

Viszont olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy ahhoz, hogy dolgozzam, nem kell kimozdulnom otthonról, az időjárás nem akadályoz meg semmi ilyesfajta tervemben. Az online tanulásnak egyik legnagyobb előnye szintén ez, ha akarod otthonról csatlakozol be egy órára, ha akarod, munkahelyről ebédszünetben, vagy ha szintén otthonról dolgozol, akkor amikor épp meg akarod szakítani a tevékenységedet valami mással, ami segít kiszakadni a mókuskeréből, ez pedig aztán frissítőleg hat a munkádra is.

Az e-mailen kézhez kapott ingyenes német gyakorlatokat is bárhol, bármikor megtekintheted. A havazás semmiképp nem állhat útjába az online nyelvtanulásnak!

 

 
 
! ÚJDONSÁG !
 
Elindult a 

 

 met Online!

Rendszeresen postafiókba érkező leckék, sok-sok gyakorlat! Mindezt kényelmesen bárhonnan, bármikor, online és
 I N G Y E N E S E N!
 
Bővebben: Német Online

CSATLAKOZZ MOST!